Kooc Media tham gia vào thị trường thiết kế và trang trí nội thất với sự ra mắt của trang web mới HomesOutline.com

Kooc Media tham gia vào thị trường thiết kế và trang trí nội thất với sự ra mắt của trang web mới HomesOutline.com


Theo tin trong Kooc Media hay prnewswire.com

Kooc Media tham gia vào thị trường thiết kế và trang trí nội thất với sự ra mắt của trang web mới HomesOutline.com
Kooc Media đang xây dựng dựa trên hoạt động thành công của GardenBeast.com và trang web mới sẽ cung cấp cho độc giả thông tin có giá trị về nhiều chủ đề cải tiến và thiết kế nhà.

MANCHESTER, Anh, ngày 30 tháng 6 năm 2020 / PRNewswire / – Kooc Media đã ra mắt https://homesoutline.com/, nơi sẽ tập trung vào các chủ đề cải tiến và thiết kế nhà.

HomesOutline.com hiện đang trực tuyến và có các nhà văn có kiến ​​thức chuyên môn trong nhiều lĩnh vực thiết kế và cải tiến nhà.

Homesoutline.com và GardenBeast.com sẽ cung cấp cho độc giả những ý tưởng và lời khuyên về cách tốt nhất để dành thời gian và tiền bạc cho tài sản của họ cho cả trong nhà và ben ngoài khi mọi người ngày càng coi nhà của họ là nơi để đầu tư và tận hưởng.

HomesOutline.com sẽ bao gồm nhiều chủ đề khác nhau trong lĩnh vực thiết kế và cải tiến nhà. Người đọc sẽ thích các bài viết về ý tưởng thiết kế, mẹo và thủ thuật DIY thực tế, đánh giá phần cứng và nhiều hơn nữa.

Kooc Media đã làm việc để đảm bảo rằng tất cả các nhà sản xuất nội dung trên HomesOutline.com đều là chuyên gia về các khía cạnh có giá trị của việc cải thiện nhà và sẽ cung cấp những ý tưởng tuyệt vời cho công chúng.

Oliver Dale, người sáng lập Kooc Media, nhận xét:

“Chúng tôi vui mừng thêm một tài sản mới vào đội ngũ trang web đang phát triển của chúng tôi được thiết kế để giúp người tiêu dùng đưa ra quyết định sáng suốt xung quanh việc mua nhà quan trọng. Chúng tôi mong muốn trở thành một nguồn thông tin và tư vấn hướng dẫn cho chủ nhà trên toàn thế giới. sẽ tuân theo công thức đã được thử nghiệm và thử nghiệm của chúng tôi để tạo các trang web thích hợp thành công và phát triển HomesOutline.com để cạnh tranh với các trang web hàng đầu trong lĩnh vực này. ”
Kooc Media Enters the Home Decor & Design Market with Launch of HomesOutline
Kooc Media is building on the successful operation of GardenBeast.com and the new site will offer readers valuable information on numerous home design and improvement topics.

MANCHESTER, England, June 30, 2020 /PRNewswire/ — Kooc Media has launched https://homesoutline.com/, which will focus on home design and improvement topics.

HomesOutline.com is online currently and features writers that have specialist knowledge in a variety of home design and improvement areas.

As people increasingly look to their homes as a place to invest and enjoy, Homesoutline.com and GardenBeast.com will give readers ideas and tips on how best to spend their time and money on their property, both indoors, and outside.

HomesOutline.com will cover many different topics in the home design and improvement niche. Readers will enjoy articles about design ideas, practical DIY tips and tricks, hardware reviews, and much more.

Kooc Media has worked to ensure that all of the content producers on HomesOutline.com are experts on valuable aspects of home improvement, and will deliver great ideas to the public.

Oliver Dale, Founder of Kooc Media, commented:

“We are pleased to add a new property to our growing fleet of websites designed to help consumers make informed decisions around important purchases for their homes. We aim to become a prominent source of how-to information and advice for homeowners around the world. We will follow our tried and tested formula for creating successful niche websites and grow HomesOutline to compete with the top sites in this area.”

About HomesOutline.com

HomesOutline.com is the latest website in the Kooc Media portfolio and will complement the already successful GardenBeast.com. The new website will give readers information on a wide range of home design and improvement topics, and aims to become a go-to source for reliable information about homes and home improvement.

About Kooc Media

Kooc Media is a growing online publisher that operates a number of successful websites, such as, Blockonomi, Circlo, GardenBeast, MoneyCheck, and more. The company is dedicated to bringing quality content to the internet and helping its readers to better understand the topics it covers. Kooc Media has demonstrated that it is able to grow successful websites, and is excited to bring HomesOutline.com to the public.

Contact:
Oliver Dale
07511692508
242655@email4pr.com

SOURCE Kooc Mediahttps://www.prnewswire.com/news-releases/kooc-media-enters-the-home-decor–design-market-with-launch-of-homesoutline-301085244.html

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.