Mimeo Photos ra mắt trang trí tường

Mimeo Photos ra mắt trang trí tường


Theo tin trong Kooc Media hay prnewswire.com

Mimeo Photos ra mắt trang trí tường

Nhà cung cấp dịch vụ in ảnh được xếp hạng hàng đầu trong Mac App Store mở rộng sang trang trí tường tùy chỉnh

NEW YORK (PRweB) THÁNG 01 NĂM 2020

Mimeo Photos là ứng dụng macOS được đánh giá cao nhất để tạo ra photobook, lịch, thẻ và bản in cao cấp, đã công bố ngày hôm nay ra mắt Wall Decor cho dòng sản phẩm của mình. Lần đầu tiên người dùng Mimeo Photos giờ đây có thể biến những hình ảnh yêu thích của họ thành trang trí tường bằng acrylic, kim loại hoặc vải độc đáo với nhiều kích cỡ khác nhau, từ 8×10 đến 20×30. Là phần mở rộng sản phẩm ảnh số 1 trong cửa hàng Mac App, Mimeo Photos tiếp tục phục vụ khách hàng của Apple với các mẫu và sản phẩm chất lượng tương tự mà khách hàng đã quen thuộc.

Trong hơn một thập kỷ, các cuốn sách ảnh, thẻ và lịch thủ công của Mimeo cho Apple và trong năm 2017, Mimeo Photos đã ra mắt để cung cấp dịch vụ đặc biệt và các sản phẩm ảnh chất lượng cao cho người dùng macOS trên toàn thế giới. Mimeo Photos được dành riêng để cung cấp lựa chọn sản phẩm tốt nhất cho khách hàng của Apple Photos và tiếp tục xu hướng này với sự ra mắt của Wall Decor.

“Chúng tôi rất thích làm việc với người dùng cuối của Apple và Apple Photos trong mười năm qua và vui mừng tiếp tục đổi mới cho họ với việc giới thiệu Wall Decor,” CEO John Delbridgecho biết. “Các sản phẩm của Chất lượng rất cần thiết cho khách hàng của Mimeo Photos và chất lượng cao cấp mà họ đã quen thuộc sẽ được phản ánh trong các dịch vụ Trang trí tường mới của chúng tôi.”

Thông tin thêm về Mimeo Photos Trang trí tường:

Phòng trưng bày cổ điển bọc vải trang trí tường đến sẵn sàng để hiển thị với phần cứng bản lề để làm nóng bất kỳ không gian. Kích thước 8×10 “được trang bị giá vẽ phía sau để hiển thị mặt bàn dễ dàng. Bạt lớp thư viện được kéo dài cẩn thận trên một khung hoàn hảo với lớp phủ đặc biệt giúp hình ảnh tuyệt đẹp.

Trang trí tường kim loại cao cấp đã sẵn sàng để giới thiệu với một khối gắn dễ hiển thị. Hình ảnh đẹp được truyền vào một tấm kim loại nhẹ với bề mặt sáng bóng để thêm nét hiện đại cho bất kỳ phòng nào.

Trang trí tường acrylic tinh xảo bổ sung một yếu tố cao cấp cho bất kỳ không gian nào và sẵn sàng hiển thị với khối lắp (8×10 “) và khung bằng tiếng Pháp cho tất cả các kích thước khác. Khung acrylic kỹ thuật số rõ ràng có độ dày 0,22” với các cạnh được đánh bóng. Độ sâu của lớp rõ ràng của nó tạo ra một hiệu ứng ba chiều đặc biệt không giống như bất kỳ trang trí khác.

Tất cả các sản phẩm Trang trí tường đều có sẵn ở chế độ dọc hoặc ngang với bốn kích cỡ khác nhau: 8×10, 11×14, 16×20 và 20×30.

Chọn từ một lựa chọn các chủ đề bao gồm hiển thị hình ảnh đơn, đôi và bốn.
Tăng cường hình ảnh với văn bản, đường viền, màu nền và các mẫu.

“Sean Launchher Wall Decor là một cơ hội thú vị cho thương hiệu của chúng tôi và khách hàng của chúng tri,” Tổng Giám đốc Sean Doherty cho biết. ” Chúng tôi đã yêu cầu mở rộng phân loại sản phẩm của mình và đã làm như vậy với tất cả các kích cỡ in tiêu chuẩn và nhiều độc đáo bao gồm cả các bản in khổ lớn từ khi Mimeo Photos ra mắt năm 2017. Chúng tôi hiện đang vui mừng tiếp tục mở rộng cung cấp thông qua 12 sản phẩm Trang trí tường mới và đã làm việc chăm chỉ để cung cấp các tiêu chuẩn chất lượng cao nhất mà khách hàng mong đợi.”

Mimeo Photos Wall Decor bắt đầu từ $ 34,99. Để bắt đầu tạo hãy tải xuống ứng dụng trong macOS App Store hoặc truy cập vào http://www.mimeophotos.com.
Mimeo Photos Launches Wall Decor
Top rated photo print provider in the Mac App Store expands into customized wall decor

NEW YORK (PRWEB) JULY 01, 2020

Mimeo Photos, the highest rated macOS app for creating premium photobooks, calendars, cards and prints, announced today the launch of Wall Decor to its lineup of products. For the first time, Mimeo Photos users can now turn their favorite images into one-of-a-kind acrylic, metal or canvas wall decor in a variety of sizes ranging from 8×10” to 20×30”. As the No. 1 photo product extension in the Mac App store, Mimeo Photos continues to cater to Apple customers with the same templates and quality products that customers have become accustomed to.

For over a decade, Mimeo handcrafted photobooks, cards and calendars for Apple and in 2017, Mimeo Photos launched to provide the same exceptional service and premium quality photo products to macOS users worldwide. Mimeo Photos is dedicated to providing the finest product selection to Apple Photos customers and continues this trend with the launch of Wall Decor.
“We’ve thoroughly enjoyed working with Apple and Apple Photos end users for the last ten years and are pleased to continue to innovate for them with the introduction of Wall Decor, said John Delbridge, CEO of Mimeo Photos. “Quality products are essential to the Mimeo Photos customer and the same premium quality they’ve become accustomed to will be reflected in our new Wall Decor offerings.”

More about Mimeo Photos Wall Decor:

Classic gallery wrapped canvas wall decor arrives ready to display with hinged hardware to warm up any space. The 8×10″ size comes equipped with an easel back for easy tabletop display. Gallery grade canvas is carefully stretched over a perfectly cornered frame with a specialty coat that keeps images stunning.

Premium metal wall decor arrives ready to showcase with an easy-to-display mounting block. Beautiful imagery is infused onto a lightweight metal panel with a glossy finish to add a modern touch to any room.

Sophisticated acrylic wall decor adds an upscale element to any space and arrives ready to display with a mounting block (8×10″) and a french cleat for all other sizes. The optically clear digital grade acrylic pane measures .220″ thick with polished edges. The depth of its clear layer creates a distinctive three-dimensional effect unlike any other decor.

All Wall Decor products are available in portrait or landscape in four different sizes: 8×10”, 11×14”, 16×20” and 20×30”.

Choose from a selection of themes including single, double and four image displays.
Enhance images with text, borders, background colors and patterns.

“Launching Wall Decor is an exciting opportunity for our brand and our customers,” said Sean Doherty, General Manager of Mimeo Photos. “Since Mimeo Photos launched in 2017, we’ve had requests to expand our product assortment and did so with all standard and many unique print sizes including large format prints. We’re now pleased to continue expanding our offering through 12 new Wall Decor products and have worked hard to deliver the highest quality standards our customers expect.”

Mimeo Photos Wall Decor starts at $34.99. To start creating, download the app in the macOS App Store or head to http://www.mimeophotos.com.

Press Inquiries:
Allie Maltese
amaltese@mimeo.com
About Mimeo Photos
Mimeo Photos turns your most hilarious, joyous, and meaningful moments into premium photo products you can touch, hold, or hang. Mimeo Photos enables everyone, anywhere to create premium quality photo books, cards, calendars, prints and wall decor through a wide variety of customizable themes, layouts, and sizes directly online and within the Apple ecosystem. As Apple’s longtime print partner, Mimeo Photos has elevated this core offering to ensure that the creative and design needs are met for all customers. To learn more, visit http://www.MimeoPhotos.com and follow us on social media @mimeophotos.https://www.prweb.com/releases/mimeo_photos_launches_wall_decor/prweb17226595.htm

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.