Thị Trường Trang Trí trong nhà sẽ tăng thêm 289,49 tỷ USD từ năm 2022 đến năm 2027

Thị Trường Trang Trí trong nhà sẽ tăng thêm 289,49 tỷ USD từ năm 2022 đến năm 2027


Theo tin trong Technavio hay prnewswire.com
Quy mô thị trường trang trí nội thất sẽ tăng thêm 289,49 tỷ USD từ năm 2022 đến năm 2027: Phân tích mô tả về bối cảnh khách hàng, đánh giá nhà cung cấp và động lực thị trường – Technavio

NEW YORK
Ngày 31 tháng 1 năm 2023

Quy mô thị trường trang trí nội thất toàn cầu ước tính sẽ tăng thêm 289,49 tỷ USD từ năm 2022 đến năm 2027. Đà tăng trưởng của thị trường sẽ tăng tốc với tốc độ CAGR là 7,27%. Báo cáo cung cấp một phân tích toàn diện về các cơ hội tăng trưởng ở cấp độ khu vực, ra mắt sản phẩm mới, các xu hướng mới nhất và sự phục hồi sau đại dịch của thị trường toàn cầu. Khám phá thêm thông tin chi tiết về thị trường – Yêu cầu báo cáo mẫu

Thị trường trang trí nội thất toàn cầu – Phân tích nhà cung cấp
Cung cấp của nhà cung cấp –

Armstrong World Industries Inc. – Công ty cung cấp các giải pháp trang trí nhà cửa như bảng nâng, hộp màu trắng sâu EASY ELEGANCE và ván hạt WOODHAVEN.
Ashley home store Ltd. – Công ty cung cấp các giải pháp trang trí nhà cửa như gương treo tường, gương soi sàn và cây giả.
Bed Bath and Beyond Inc. – Công ty cung cấp các giải pháp trang trí nhà cửa như nến, máy khuếch tán, hoa giả và cây xanh.
Costco Wholesale Corp. – Công ty cung cấp các giải pháp trang trí nhà cửa như nghệ thuật treo tường, khung ảnh và cây trồng trong nhà.
Để biết chi tiết về các nhà cung cấp và dịch vụ của họ – Mua báo cáo!

ảnh quan nhà cung cấp –

Thị trường trang trí nhà toàn cầu bị phân mảnh, với sự hiện diện của một số nhà cung cấp lâu đời. Một vài nhà cung cấp nổi bật cung cấp đồ trang trí nhà cửa trên thị trường là Armstrong World Industries Inc., Ashley home store Ltd., Bed Bath and Beyond Inc., Costco Wholesale Corp., Duresta Upholstery Ltd., Forbo Management SA, Global Home Interiors, HANSSEM Co. Ltd., Home24 SE, Inter IKEA Holding BV, Kimball International Inc., Mannington Mills Inc., MillerKnoll Inc., Mohawk Industries Inc., Otto Home Goods, Penney IP LLC, Shaw Industries Group Inc., Springs Window Fashions LLC , Suofeiya Home Collection Co. Ltd., Wayfair Inc. và những công ty khác.

Những người tham gia thị trường cạnh tranh trên nhiều yếu tố, bao gồm giá cả, chất lượng, thương hiệu và sự đa dạng. Các công ty thực hiện các chiến lược tiếp thị khác nhau để tăng thị phần của họ. Việc mua lại các thương hiệu mới sẽ cho phép các đối thủ cạnh tranh hàng đầu duy trì sự thống trị của họ trên thị trường trang trí nội thất toàn cầu trong giai đoạn dự báo. Ngoài ra, những người tham gia thị trường nên tập trung vào việc tùy chỉnh đồ nội thất thông qua tương tác của người tiêu dùng. Các đối thủ cạnh tranh lớn đang cố gắng tùy chỉnh hàng loạt sản phẩm của họ bằng cách tương tác với người tiêu dùng thông qua các ứng dụng dựa trên AR. Những tiến bộ công nghệ như vậy dự kiến sẽ thúc đẩy sự tăng trưởng của thị trường trang trí nhà toàn cầu trong giai đoạn dự báo.

Thị trường trang trí nhà toàn cầu – Cảnh quan khách hàng
Để giúp các công ty đánh giá và phát triển các chiến lược tăng trưởng, báo cáo nêu rõ –

Tiêu chí mua hàng chính
Tỷ lệ chấp nhận
vòng đời áp dụng
Trình điều khiển của độ nhạy giá
Thị trường trang trí nội thất toàn cầu – Đánh giá phân khúc

Tổng quan về phân khúc
Technavio đã phân khúc thị trường dựa trên sản phẩm (đồ nội thất, tấm trải sàn và các sản phẩm khác), kênh phân phối (ngoại tuyến và trực tuyến) và địa lý (APAC, Bắc Mỹ, Châu Âu, Nam Mỹ, Trung Đông và Châu Phi).

Phân khúc đồ nội thất sẽ chiếm một phần đáng kể trong sự tăng trưởng của thị trường trong giai đoạn dự báo. Sự tăng trưởng này là do các yếu tố như đồ nội thất bằng gỗ ngày càng phổ biến đối với khách hàng có thu nhập trung bình và cao. Ngoài ra, việc áp dụng các sản phẩm thân thiện với môi trường đã tăng lên. Gỗ thông, kim loại, nhựa, thủy tinh và da là một số nguyên liệu thô thân thiện với môi trường được sử dụng để làm đồ nội thất. Những yếu tố này sẽ thúc đẩy sự tăng trưởng của phân khúc đồ nội thất trên thị trường trong giai đoạn dự báo.
tổng quan về địa lý
Dựa trên địa lý, thị trường trang trí nhà toàn cầu được phân thành APAC, Bắc Mỹ, Châu Âu, Nam Mỹ, Trung Đông và Châu Phi. Báo cáo cung cấp những hiểu biết có thể hành động và ước tính sự đóng góp của tất cả các khu vực vào sự phát triển của thị trường trang trí nhà cửa toàn cầu.

APAC ước tính chiếm 50% mức tăng trưởng của thị trường toàn cầu trong giai đoạn dự báo. Sự tăng trưởng của thị trường được cho là nhờ các yếu tố như thu nhập khả dụng tăng, sự phục hồi của ngành bất động sản, tốc độ đô thị hóa nhanh và nhận thức ngày càng tăng. Hiệu suất cao của lĩnh vực bán lẻ trực tuyến cũng đang thúc đẩy tăng trưởng thị trường trong khu vực. Các sản phẩm trang trí nhà cửa dễ dàng có sẵn, giá cả phải chăng và thuận tiện để mua từ các nền tảng bán lẻ trực tuyến.
Tải báo cáo mẫu

Thị trường trang trí nội thất toàn cầu – Động lực thị trường

Động lực hàng đầu – Tầm quan trọng ngày càng tăng của đồ nội thất tùy chỉnh, sáng tạo đang thúc đẩy tăng trưởng thị trường. Sở thích đồ nội thất thông minh và tùy chỉnh đã tăng lên. Ví dụ, IKEA và Ethan Allen cung cấp đồ nội thất sáng tạo và vải tùy chỉnh. Vào ngày 6 tháng 12 năm 2022, IKEA đã công bố kế hoạch phát triển đồ nội thất đa chức năng. Do đó, sự đổi mới ngày càng tăng trong đồ nội thất của các nhà cung cấp sẽ thúc đẩy sự tăng trưởng của thị trường trong giai đoạn dự báo.

Xu hướng chính – Nâng cao trải nghiệm người tiêu dùng thông qua công nghệ là xu hướng chính trên thị trường. Các ứng dụng AR và VR cho phép người dùng nhập kích thước của các phòng và sau đó chọn các mục từ danh mục tương ứng. Người tiêu dùng hầu như có thể nhìn thấy các màu sắc và kết cấu khác nhau bằng cách chỉ điện thoại thông minh của họ vào một món đồ nội thất cụ thể. Họ cũng có thể tìm thấy những sản phẩm tương tự và lựa chọn những món đồ trang trí nhà mong muốn. Những yếu tố này sẽ hỗ trợ cho sự tăng trưởng của thị trường.

Thách thức lớn – Giá nguyên vật liệu và chi phí vận chuyển biến động cao là thách thức đối với tăng trưởng của thị trường. Nguyên liệu thô tăng giá do khan hiếm. Các nguyên liệu thô, chẳng hạn như bọt polyurethane, bị thiếu hụt vào cuối năm 2020, khiến giá của chúng tăng lên. Giá của các nguyên liệu thô khác, chẳng hạn như lò xo, vải, vật liệu ván, máy móc, lông vũ, sợi và hàng hóa đóng gói cũng tăng. Hơn nữa, khả năng vận chuyển bị hạn chế và thuế quan đã tăng lên. Những yếu tố này làm tăng giá thành cuối cùng của sản phẩm. Điều này sẽ cản trở sự tăng trưởng của thị trường trong giai đoạn dự báo.

Các trình điều khiển, xu hướng và thách thức có tác động đến động lực thị trường, có thể tác động đến các doanh nghiệp. Tìm thêm thông tin chi tiết trong một báo cáo mẫu!

Dữ liệu chính được đề cập trong báo cáo thị trường trang trí nội thất này là gì?

CAGR của thị trường trong giai đoạn dự báo
Thông tin chi tiết về các yếu tố sẽ thúc đẩy sự tăng trưởng của thị trường trang trí nội thất từ năm 2023 đến 2027
Ước tính chính xác về quy mô của thị trường trang trí nội thất và đóng góp của nó cho thị trường mẹ
Dự đoán chính xác về các xu hướng sắp tới và những thay đổi trong hành vi của người tiêu dùng
Sự tăng trưởng của thị trường trang trí nhà trên khắp APAC, Bắc Mỹ, Châu Âu, Nam Mỹ, Trung Đông và Châu Phi
Phân tích kỹ lưỡng về bối cảnh cạnh tranh của thị trường và thông tin chi tiết về các nhà cung cấp
Phân tích toàn diện các yếu tố sẽ thách thức sự phát triển của các nhà cung cấp thị trường trang trí nội thất
Home decor market size to grow by USD 289.49 billion from 2022 to 2027: A descriptive analysis of customer landscape, vendor assessment, and market dynamics – Technavio

NEW YORK, Jan. 31, 2023 /PRNewswire/ — The global home decor market size is estimated to increase by USD 289.49 billion between 2022 and 2027. The market’s growth momentum will accelerate at a CAGR of 7.27%. The report provides a comprehensive analysis of growth opportunities at regional levels, new product launches, the latest trends, and the post-pandemic recovery of the global market. Discover more insights on the market – Request a sample report

Global home decor market – Vendor analysis
Vendor offerings –

Armstrong World Industries Inc. – The company offers home decor solutions such as raised panel, EASY ELEGANCE deep coffer white, and WOODHAVEN beadboard.
Ashley home stores Ltd. – The company offers home decor solutions such as wall mirrors, floor mirrors, and faux plants.
Bed Bath and Beyond Inc. – The company offers home decor solutions such as candles, diffusers, faux florals, and greenery.
Costco Wholesale Corp. – The company offers home decor solutions such as wall art, picture frames, and indoor plants.
For details on vendors and their offerings – Buy the report!
Vendor landscape –

The global home decor market is fragmented, with the presence of several established vendors. A few prominent vendors that offer home decor in the market are Armstrong World Industries Inc., Ashley home stores Ltd., Bed Bath and Beyond Inc., Costco Wholesale Corp., Duresta Upholstery Ltd., Forbo Management SA, Global Home Interiors, HANSSEM Co. Ltd., Home24 SE, Inter IKEA Holding BV, Kimball International Inc., Mannington Mills Inc., MillerKnoll Inc., Mohawk Industries Inc., Otto Home Goods, Penney IP LLC, Shaw Industries Group Inc., Springs Window Fashions LLC, Suofeiya Home Collection Co. Ltd., and Wayfair Inc. and others.

Market players compete on various factors, including price, quality, brand, and variety. Companies undertake various marketing strategies to increase their market shares. The acquisition of new brands will enable the leading competitors to maintain their dominance in the global home decor market during the forecast period. In addition, market players should to focus on the customization of furniture through consumer interactions. Major competitors are trying to mass-customize their products by interacting with consumers through AR-based applications. Such technological advances are expected to drive the growth of the global home decor market during the forecast period.

Global home decor market – Customer landscape
To help companies evaluate and develop growth strategies, the report outlines –

Key purchase criteria
Adoption rates
Adoption lifecycle
Drivers of price sensitivity
Global home decor market – Segmentation assessment

Segment overview
Technavio has segmented the market based on product (furniture, floor coverings, and others), distribution channel (offline and online), and geography (APAC, North America, Europe, South America, and Middle East and Africa).

The furniture segment will account for a significant share of the market’s growth during the forecast period. This growth is attributed to factors such as the rising popularity of wooden furniture among middle- and high-income customers. In addition, the adoption of eco-friendly products has increased. Pinewood, metal, plastic, glass, and leather are some of the eco-friendly raw materials used for making furniture. These factors will drive the growth of the furniture segment in the market during the forecast period.
Geography overview
Based on geography, the global home decor market is segmented into APAC, North America, Europe, South America, and Middle East and Africa. The report provides actionable insights and estimates the contribution of all regions to the growth of the global home decor market.

APAC is estimated to account for 50% of the growth of the global market during the forecast period. The growth of the market is attributed to factors such as rising disposable income, the recovery of the real estate industry, rapid urbanization, and increasing awareness. The high performance of the online retail sector is also driving market growth in the region. Home decor products are easily available, affordable, and convenient to buy from online retail platforms.
Download a sample report

Global home decor market – Market dynamics

Leading drivers – The growing importance of innovative, customized furniture is driving market growth. The preference for smart and customized furniture has increased. For instance, IKEA and Ethan Allen offer innovative furniture and customized fabric. On December 6, 2022, IKEA announced its plan to develop multifunctional furniture. Thus, growing innovation in furniture by vendors will fuel the growth of the market during the forecast period.

Key trends – Enhancement of consumer experience through technology is a key trend in the market. AR and VR apps allow users to input the dimensions of rooms and then select items from the catalog accordingly. Consumers can virtually see different colors and textures by pointing their smartphones at a particular item of furniture. They can also find similar products and select the desired home decor items. These factors will support the growth of the market.

Major challenges – High volatility in raw material prices and transportation costs is challenging market growth. The prices of raw materials have increased due to their shortage. Raw materials, such as polyurethane foam, faced a shortage in late 2020, which increased their price. The prices of other raw materials, such as springs, fabrics, board materials, mechanisms, feathers, fiber, and packaging goods, have also increased. Moreover, the capacity of transportation is restricted, and tariffs have increased. These factors increase the final cost of the product. This, in turn, will hinder the growth of the market during the forecast period.

Drivers, trends, and challenges have an impact on market dynamics, which can impact businesses. Find more insights in a sample report!

What are the key data covered in this home decor market report?

CAGR of the market during the forecast period
Detailed information on factors that will drive the growth of the home decor market between 2023 and 2027
Precise estimation of the size of the home decor market and its contribution to the parent market
Accurate predictions about upcoming trends and changes in consumer behavior
Growth of the home decor market across APAC, North America, Europe, South America, and Middle East and Africa
A thorough analysis of the market’s competitive landscape and detailed information about vendors
Comprehensive analysis of factors that will challenge the growth of home decor market vendors
Gain instant access to 17,000+ market research reports.

Technavio’s SUBSCRIPTION platform

Related Reports:

The home furniture market is estimated to grow at a CAGR of 5.34% between 2022 and 2027. The size of the market is forecasted to increase by USD 105.01 billion. This report extensively covers market segmentation by distribution channel (offline and online), product (living room furniture, bedroom furniture, storage furniture, and others), and geography (APAC, North America, Europe, Middle East and Africa, and South America).

The size of the home furniture and bedding market in US is projected to grow by USD 10.86 billion with a CAGR of 2.96% during the forecast period 2021 to 2026. This report extensively covers segmentation by distribution channel (offline and online) and product (living room furniture, bedroom furniture, storage furniture, and others).

Home Decor Market Scope

Report Coverage

Details

Page number

161

Base year

2022

Historic period

2017-2021

Forecast period

2023-2027

Growth momentum & CAGR

Accelerate at a CAGR of 7.27%

Market growth 2023-2027

USD 289.49 billion

Market structure

Fragmented

YoY growth 2022-2023 (%)

6.75

Regional analysis

APAC, North America, Europe, South America, and Middle East and Africa

Performing market contribution

APAC at 50%

Key countries

US, China, India, UK, and Germany

Competitive landscape

Leading vendors, market positioning of vendors, competitive strategies, and industry risks

Key companies profiled

Armstrong World Industries Inc., Ashley home stores Ltd., Bed Bath and Beyond Inc., Costco Wholesale Corp., Duresta Upholstery Ltd., Forbo Management SA, Global Home Interiors, HANSSEM Co. Ltd., Home24 SE, Inter IKEA Holding BV, Kimball International Inc., Mannington Mills Inc., MillerKnoll Inc., Mohawk Industries Inc., Otto Home Goods, Penney IP LLC, Shaw Industries Group Inc., Springs Window Fashions LLC, Suofeiya Home Collection Co. Ltd., and Wayfair Inc.

Market dynamics

Parent market analysis, market growth inducers and obstacles, fast-growing and slow-growing segment analysis, COVID-19 impact and recovery analysis and future consumer dynamics, and market condition analysis for the forecast period.

Customization purview

If our report has not included the data that you are looking for, you can reach out to our analysts and get segments customized.

Browse for Technavio’s consumer discretionary market reports

Table of contents

1 Executive Summary

1.1 Market overview
Exhibit 01: Executive Summary – Chart on Market Overview
Exhibit 02: Executive Summary – Data Table on Market Overview
Exhibit 03: Executive Summary – Chart on Global Market Characteristics
Exhibit 04: Executive Summary – Chart on Market by Geography
Exhibit 05: Executive Summary – Chart on Market Segmentation by Product
Exhibit 06: Executive Summary – Chart on Market Segmentation by Distribution Channel
Exhibit 07: Executive Summary – Chart on Incremental Growth
Exhibit 08: Executive Summary – Data Table on Incremental Growth
Exhibit 09: Executive Summary – Chart on Vendor Market Positioning
2 Market Landscape

2.1 Market ecosystem
Exhibit 10: Parent market
Exhibit 11: Market Characteristics
3 Market Sizing

3.1 Market definition
Exhibit 12: Offerings of vendors included in the market definition
3.2 Market segment analysis
Exhibit 13: Market segments
3.3 Market size 2022
3.4 Market outlook: Forecast for 2022-2027
Exhibit 14: Chart on Global – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 15: Data Table on Global – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 16: Chart on Global Market: Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 17: Data Table on Global Market: Year-over-year growth 2022-2027 (%)
4 Historic Market Size

4.1 Global home decor market 2017 – 2021
Exhibit 18: Historic Market Size – Data Table on Global home decor market 2017 – 2021 ($ billion)
4.2 Product Segment Analysis 2017 – 2021
Exhibit 19: Historic Market Size – Product Segment 2017 – 2021 ($ billion)
4.3 Distribution channel Segment Analysis 2017 – 2021
Exhibit 20: Historic Market Size – Distribution channel Segment 2017 – 2021 ($ billion)
4.4 Geography Segment Analysis 2017 – 2021
Exhibit 21: Historic Market Size – Geography Segment 2017 – 2021 ($ billion)
4.5 Country Segment Analysis 2017 – 2021
Exhibit 22: Historic Market Size – Country Segment 2017 – 2021 ($ billion)
5 Five Forces Analysis

5.1 Five forces summary
Exhibit 23: Five forces analysis – Comparison between 2022 and 2027
5.2 Bargaining power of buyers
Exhibit 24: Chart on Bargaining power of buyers – Impact of key factors 2022 and 2027
5.3 Bargaining power of suppliers
Exhibit 25: Bargaining power of suppliers – Impact of key factors in 2022 and 2027
5.4 Threat of new entrants
Exhibit 26: Threat of new entrants – Impact of key factors in 2022 and 2027
5.5 Threat of substitutes
Exhibit 27: Threat of substitutes – Impact of key factors in 2022 and 2027
5.6 Threat of rivalry
Exhibit 28: Threat of rivalry – Impact of key factors in 2022 and 2027
5.7 Market condition
Exhibit 29: Chart on Market condition – Five forces 2022 and 2027
6 Market Segmentation by Product

6.1 Market segments
Exhibit 30: Chart on Product – Market share 2022-2027 (%)
Exhibit 31: Data Table on Product – Market share 2022-2027 (%)
6.2 Comparison by Product
Exhibit 32: Chart on Comparison by Product
Exhibit 33: Data Table on Comparison by Product
6.3 Furniture – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 34: Chart on Furniture – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 35: Data Table on Furniture – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 36: Chart on Furniture – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 37: Data Table on Furniture – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
6.4 Floor coverings – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 38: Chart on Floor coverings – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 39: Data Table on Floor coverings – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 40: Chart on Floor coverings – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 41: Data Table on Floor coverings – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
6.5 Others – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 42: Chart on Others – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 43: Data Table on Others – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 44: Chart on Others – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 45: Data Table on Others – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
6.6 Market opportunity by Product
Exhibit 46: Market opportunity by Product ($ billion)
7 Market Segmentation by Distribution Channel

7.1 Market segments
Exhibit 47: Chart on Distribution Channel – Market share 2022-2027 (%)
Exhibit 48: Data Table on Distribution Channel – Market share 2022-2027 (%)
7.2 Comparison by Distribution Channel
Exhibit 49: Chart on Comparison by Distribution Channel
Exhibit 50: Data Table on Comparison by Distribution Channel
7.3 Offline – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 51: Chart on Offline – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 52: Data Table on Offline – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 53: Chart on Offline – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 54: Data Table on Offline – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
7.4 Online – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 55: Chart on Online – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 56: Data Table on Online – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 57: Chart on Online – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 58: Data Table on Online – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
7.5 Market opportunity by Distribution Channel
Exhibit 59: Market opportunity by Distribution Channel ($ billion)
8 Customer Landscape

8.1 Customer landscape overview
Exhibit 60: Analysis of price sensitivity, lifecycle, customer purchase basket, adoption rates, and purchase criteria
9 Geographic Landscape

9.1 Geographic segmentation
Exhibit 61: Chart on Market share by geography 2022-2027 (%)
Exhibit 62: Data Table on Market share by geography 2022-2027 (%)
9.2 Geographic comparison
Exhibit 63: Chart on Geographic comparison
Exhibit 64: Data Table on Geographic comparison
9.3 APAC – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 65: Chart on APAC – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 66: Data Table on APAC – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 67: Chart on APAC – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 68: Data Table on APAC – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.4 North America – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 69: Chart on North America – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 70: Data Table on North America – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 71: Chart on North America – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 72: Data Table on North America – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.5 Europe – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 73: Chart on Europe – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 74: Data Table on Europe – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 75: Chart on Europe – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 76: Data Table on Europe – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.6 South America – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 77: Chart on South America – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 78: Data Table on South America – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 79: Chart on South America – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 80: Data Table on South America – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.7 Middle East and Africa – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 81: Chart on Middle East and Africa – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 82: Data Table on Middle East and Africa – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 83: Chart on Middle East and Africa – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 84: Data Table on Middle East and Africa – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.8 US – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 85: Chart on US – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 86: Data Table on US – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 87: Chart on US – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 88: Data Table on US – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.9 China – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 89: Chart on China – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 90: Data Table on China – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 91: Chart on China – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 92: Data Table on China – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.10 UK – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 93: Chart on UK – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 94: Data Table on UK – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 95: Chart on UK – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 96: Data Table on UK – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.11 Germany – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 97: Chart on Germany – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 98: Data Table on Germany – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 99: Chart on Germany – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 100: Data Table on Germany – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.12 India – Market size and forecast 2022-2027
Exhibit 101: Chart on India – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 102: Data Table on India – Market size and forecast 2022-2027 ($ billion)
Exhibit 103: Chart on India – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
Exhibit 104: Data Table on India – Year-over-year growth 2022-2027 (%)
9.13 Market opportunity by geography
Exhibit 105: Market opportunity by geography ($ billion)
10 Drivers, Challenges, and Trends

10.1 Market drivers
10.2 Market challenges
10.3 Impact of drivers and challenges
Exhibit 106: Impact of drivers and challenges in 2022 and 2027
10.4 Market trends
11 Vendor Landscape

11.1 Overview
11.2 Vendor landscape
Exhibit 107: Overview on Criticality of inputs and Factors of differentiation
11.3 Landscape disruption
Exhibit 108: Overview on factors of disruption
11.4 Industry risks
Exhibit 109: Impact of key risks on business
12 Vendor Analysis

12.1 Vendors covered
Exhibit 110: Vendors covered
12.2 Market positioning of vendors
Exhibit 111: Matrix on vendor position and classification
12.3 Armstrong World Industries Inc.
Exhibit 112: Armstrong World Industries Inc. – Overview
Exhibit 113: Armstrong World Industries Inc. – Business segments
Exhibit 114: Armstrong World Industries Inc. – Key offerings
Exhibit 115: Armstrong World Industries Inc. – Segment focus
12.4 Ashley home stores Ltd.
Exhibit 116: Ashley home stores Ltd. – Overview
Exhibit 117: Ashley home stores Ltd. – Product / Service
Exhibit 118: Ashley home stores Ltd. – Key offerings
12.5 Bed Bath and Beyond Inc.
Exhibit 119: Bed Bath and Beyond Inc. – Overview
Exhibit 120: Bed Bath and Beyond Inc. – Product / Service
Exhibit 121: Bed Bath and Beyond Inc. – Key news
Exhibit 122: Bed Bath and Beyond Inc. – Key offerings
12.6 Costco Wholesale Corp.
Exhibit 123: Costco Wholesale Corp. – Overview
Exhibit 124: Costco Wholesale Corp. – Business segments
Exhibit 125: Costco Wholesale Corp. – Key offerings
Exhibit 126: Costco Wholesale Corp. – Segment focus
12.7 Duresta Upholstery Ltd.
Exhibit 127: Duresta Upholstery Ltd. – Overview
Exhibit 128: Duresta Upholstery Ltd. – Product / Service
Exhibit 129: Duresta Upholstery Ltd. – Key offerings
12.8 Forbo Management SA
Exhibit 130: Forbo Management SA – Overview
Exhibit 131: Forbo Management SA – Business segments
Exhibit 132: Forbo Management SA – Key offerings
Exhibit 133: Forbo Management SA – Segment focus
12.9 HANSSEM Co. Ltd.
Exhibit 134: HANSSEM Co. Ltd. – Overview
Exhibit 135: HANSSEM Co. Ltd. – Product / Service
Exhibit 136: HANSSEM Co. Ltd. – Key offerings
12.10 Inter IKEA Holding BV
Exhibit 137: Inter IKEA Holding BV – Overview
Exhibit 138: Inter IKEA Holding BV – Product / Service
Exhibit 139: Inter IKEA Holding BV – Key news
Exhibit 140: Inter IKEA Holding BV – Key offerings
12.11 Kimball International Inc.
Exhibit 141: Kimball International Inc. – Overview
Exhibit 142: Kimball International Inc. – Business segments
Exhibit 143: Kimball International Inc. – Key offerings
Exhibit 144: Kimball International Inc. – Segment focus
12.12 Mannington Mills Inc.
Exhibit 145: Mannington Mills Inc. – Overview
Exhibit 146: Mannington Mills Inc. – Product / Service
Exhibit 147: Mannington Mills Inc. – Key offerings
12.13 MillerKnoll Inc.
Exhibit 148: MillerKnoll Inc. – Overview
Exhibit 149: MillerKnoll Inc. – Business segments
Exhibit 150: MillerKnoll Inc. – Key offerings
Exhibit 151: MillerKnoll Inc. – Segment focus
12.14 Mohawk Industries Inc.
Exhibit 152: Mohawk Industries Inc. – Overview
Exhibit 153: Mohawk Industries Inc. – Business segments
Exhibit 154: Mohawk Industries Inc. – Key offerings
Exhibit 155: Mohawk Industries Inc. – Segment focus
12.15 Otto Home Goods
Exhibit 156: Otto Home Goods – Overview
Exhibit 157: Otto Home Goods – Product / Service
Exhibit 158: Otto Home Goods – Key offerings
12.16 Penney IP LLC
Exhibit 159: Penney IP LLC – Overview
Exhibit 160: Penney IP LLC – Product / Service
Exhibit 161: Penney IP LLC – Key offerings
12.17 Suofeiya Home Collection Co. Ltd.
Exhibit 162: Suofeiya Home Collection Co. Ltd. – Overview
Exhibit 163: Suofeiya Home Collection Co. Ltd. – Product / Service
Exhibit 164: Suofeiya Home Collection Co. Ltd. – Key offerings
13 Appendix

13.1 Scope of the report
13.2 Inclusions and exclusions checklist
Exhibit 165: Inclusions checklist
Exhibit 166: Exclusions checklist
13.3 Currency conversion rates for US$
Exhibit 167: Currency conversion rates for US$
13.4 Research methodology
Exhibit 168: Research methodology
Exhibit 169: Validation techniques employed for market sizing
Exhibit 170: Information sources
13.5 List of abbreviations
Exhibit 171: List of abbreviations
About Us
Technavio is a leading global technology research and advisory company. Their research and analysis focus on emerging market trends and provide actionable insights to help businesses identify market opportunities and develop effective strategies to optimize their market positions. With over 500 specialized analysts, Technavio’s report library consists of more than 17,000 reports and counting, covering 800 technologies, spanning across 50 countries. Their client base consists of enterprises of all sizes, including more than 100 Fortune 500 companies. This growing client base relies on Technavio’s comprehensive coverage, extensive research, and actionable market insights to identify opportunities in existing and potential markets and assess their competitive positions within changing market scenarios.

Contact
Technavio Research
Jesse Maida
Media & Marketing Executive
US: +1 844 364 1100
UK: +44 203 893 3200
Email: media@technavio.com
Website: www.technavio.com/

SOURCE Technavio
https://www.prnewswire.com/news-releases/home-decor-market-size-to-grow-by-usd-289-49-billion-from-2022-to-2027-a-descriptive-analysis-of-customer-landscape-vendor-assessment-and-market-dynamics—technavio-301733186.html

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.